Liposuction Sonrasında Harika Görünecek Beş Bölge

İçindekiler
0
(0)

Liposuction

Konu dış görünüşümüz olduğunda küçük şeyler genelde bize en çok rahatsızlık veren şeyler olur. Bunun sebebiniz kusurlara odaklanmaya olan eğilimimiz mi yoksa insan olmanın getirdiği başka bir özellik mi, belirlemek güçtür. Bu küçük ve izole olan sorunlu bölgeler büyük miktarda kilo verdikten ya da formda olmak ile ilgili diğer hedeflerimize ulaştıktan sonra ve hatta onlar dışında görünüşümüzden memnun olsak bile genelde sinirimizi bozmaya devam eder. Bazı durumlarda liposuction, bu sorunlu bölgelere çözüm oluşturmak için ideal bir yöntem olabilir. Liposuction, sizi en çok rahatsız eden bölgeleri özellikle hedefleyerek vücudunuzda hiç beklemediğiniz beş bölgede vücudunuzun harika görünmesine yardımcı olabilir.

1. Çene Hattınız

Vanity
Trustpilot 4.7

Operasyonlar hakkında Vanity Doktorlarından bilgi almak ister misiniz?

Vanity Estetik olarak düşündüğünüz operasyon hakkında sizlere bilgi verebiliriz.

Doktora Sor

İlk gıdı belirtileri sizi erkenden yaşlanmış olarak gösterebilir. Yağ dokuları gıdı oluşumuna sebep olabilir.

Çenenizin altında ve üst boynunuz üzerinden çene hattınızı liposuction ile inceltmek daha ince görünmenize yardım eder. Aynı zamanda görünümünüzü çok daha genç bir hale getirebilir.

2. Gövdeniz

Doğal halleri ince olan kadınlar bile gövdelerinin arka ve üst bölgelerindeki yağlanma sebebiyle utanç hissedebilirler. Özellikle sutyen ve bikini üstlerinin etrafında oluşan tümsek bölgeler kadınlara rahatsızlık verebilir.

Hedefleri iyi belirlenmiş vücut şekillendirme operasyonları daha pürüzsüz ve sorunsuz kıvrımlar yaratmak için bu rahatsızlık veren bölgeleri ortadan kaldırabilir.

3. Kalın Bilekleriniz

Normalde baldırdan bileğe doğru giden bölge ince ve zariftir, ama bazen hastaların bilekleri kalındır ve bu geçiş ince olmaz.

Zarif hatları olamayan bilekler, bacak liposuction operasyonu yardımıyla daha şekilli hale getirilebilir.

4. Memeleriniz

Olası yaralanma ile ilgili kaygılar sebebiyle bazı kadınlar meme küçültme operasyonu olma konusunda endişelidir. Liposuction, daha kıvrak ve ince bir siluetinizin oluşturulması için fazlalık yağ dokusunu şekillendirmek için “yarasız” bir çözüm sunar.

Yine de liposuction operasyonun büyük kilo kaybı yerine daha ince yeniden şekillendirme operasyonları için daha uygun olduğunu unutmayın.

5. Erkeklerin Göğüs Bölgesi

Memelerinin boyutundan rahatsız olanlar yalnızca kadınlar değildir. Çoğu erkek, jinekomastiden mustariptir. Jinekomasti, yaşla ilgili hormonal değişiklikler ile yaygınlaşan meme oluşumudur.

Liposuction, daha sıkı, daha düzgün bir vücut için erkek göğsünde daha kaslı bir görünümü ortaya çıkarabilir.

Vücudunuzla ilgili genel olarak mutluysanız ama inatçı bölgeler bıkkın hissetmenize sebep oluyorsa, kurul onaylı bir plastik cerrahla görüşme ayarlamanızın vakti gelmiş olabilir. Birlikte mevcut durumunuza en uygun yaklaşımı belirleyebilirsiniz ve sorunlu bölgelerinizden kesin olarak kurtulabilirsiniz.


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

AMERICAN SOCIETY OF PLASTIC SURGEONS https://www.plasticsurgery.org/news/blog/five-spots-you-never-knew-could-look-so-great-after-lipo

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

Facebook
X
Pinterest
WhatsApp

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

Vanity'i ara